Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %09 %621 %2017 %13:%Июнь

Нотаріальна довіреність. Довіреність від підприємства. Юристи, адвокати у Києві

Оцените материал
(1 Голосовать)
Документ, що дає право представляти інтереси, видається особі для наділення його правом виконання будь-яких дій, замість громадянина видав цю довіреність. Такий документ використовують громадяни і підприємства.
Довіреність на представлення інтересів фізичної особи передбачає одностороннє складання. Громадянин довіряє право представляти свої інтереси іншій осіб, тобто уповноважує це особа приймати рішення замість себе.
Існують дві форми довіреності: письмова і завірена уповноваженою особою (нотаріусом). Більшість юридичних дій вимагають нотаріального посвідчення, а документи, оформлені громадянами, прирівнюють до паперів, які завірив нотаріус. Довіреність втрачає юридичну силу після закінчення трьох років. У тексті довіреності в обов'язковому порядку прописується дата її складання, інакше вона буде недійсна.

Нотаріальна довіреність. Довіреність від підприємства. Юристи, адвокати у Києві. Документ, що дає права представляти інтереси громадянина - довіреність - досить проста і не вимагає обов'язкового нотаріального посвідчення. Такий документ може використовуватися на місці праці і навчання громадянина.

Будь-яка людина має повне право видати довіреність, яка наділяє громадянина, який отримав довіреність правом виступати від імені громадянина, який видав довіреність. У громадян і підприємств залишення таких документів проходить майже ідентично.

Громадянин, який бере участь у взаєминах з довіреною особою, має право перевірити документи, що підтверджують особу довіреної особи. Доручення складається у вільній формі.

Бувають одноразові доручення, що оформляються для одного єдиного разу. Існують довіреності, які дають право на неодноразове вчинення однотипних дій протягом конкретного строку.

Засвідчення нотаріуса необхідно у виняткових випадках.

До виключних моментів відносять довіреності, спрямовані на ведення справ, які передбачають зміни будь-якої інформації в державних реєстрах.

Нотаріальна довіреність. Довіреність від підприємства. Юристи, адвокати у Києві. Угоди, які вносять зміни в реєстри мають зв'язок з нерухомістю. Нерухомість - це сфера, яка вимагає втручання закону. В інших ситуаціях втручання нотаріуса не обов'язкове. Доручення складається у будь-якій формі, але в ній повинні бути прописані кілька основних моментів:

1) Вказати в назві, що цей документ дає право представляти інтереси;
2) Дата і місце, де оформлений документ;
3) Дані громадянина, який видав довіреність;
4) Дані громадянина, який отримує довіреність;
5) Повний список дій, в який входять повноваження довіреної особи;
6) Тривалість дії документа;
7) Підпис довірителя.
Для запевнення документа, громадянам необхідно сплатити послуги нотаріуса. Вартість засвідчення довіреність нотаріусом становить близько двохсот рублів.

Як оформити довіреність на право представлення інтересів підприємства?


Представником компанії, беручи до уваги начальника може стати будь-яка людина або підприємство, якому була видана довіреність від цієї компанії. Компанія може в довільній формі оформляти довіреність, але при цьому завіряти її підписом і печаткою.

В обов'язковому порядку прописується дата оформлення, так як без неї документ не дійсний. Тривалість дії не може тривати більше трьох років, а в тому випадку, якщо тривалість не прописана, то вона умовно діє один рік з моменту підписання. Також треба вказати дані громадянина, який отримав довіреність. Не можна скорочувати слова в тексті документа. Числа пишуться словесно і цифрами. Дотримання цих правил дає можливість довіреній особі виконати доручення вчасно, без різного роду непорозумінь.


Нотаріальна довіреність. Довіреність від підприємства. Юристи, адвокати у Києві

У більшості випадків довіреність, що наділяє особу спеціальним правом представлення підприємства, оформляється для проведення одноразової дії або регулярного виконання однотипних дій.

Одному зі співробітників підприємства по волі керівника може бути видана генеральна довіреність. Такий документ передає всі або більшу частину повноважень, якими володіє глав організації.

Документ не вимагає завірення нотаріуса, за винятком тих моментів, коли співробітники отримають право на користування рухомим і нерухомим майном. Довіреності, видані для виконання важливого доручення, в уникнення непорозумінь рекомендується завірити. Це буде підтвердженням правомірності вчинених дій і послужить доказом у судовому розгляді при виникненні конфліктної ситуації.

Уніфікована форма складання довіреності передбачена тільки для отримання матеріальної вигоди. Вона виступає первинною бухгалтерською довіреністю. Крім друку з підписом начальника, необхідно так само включити в довіреність підпис головного бухгалтера.

У більшості випадків документ на надання видається бухгалтерам для взаємин з органами оподаткування. Такий документ передає цілий список прав. Документ на надання права звітності повинен бути представлений як при особистій присутності бухгалтера, так і при відправленні документів в електронному вигляді

оригінал https://notarius-averina.kiev.ua/ru/blog/237-kak-pravilno-sostavit-doverennost-na-predstavlenie-interesov
Прочитано 1053 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×