Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %19 %783 %2017 %17:%Сен

Як нерадивий адвокат просив допомогти йому написати пояснення

Оцените материал
(1 Голосовать)
пост з одного юридичного форуму.....
- Суддя в госпсуді просить дати письмові пояснення з приводу стягнення штрафу, не знаю як це документ складається, тільки можу здогадатися, так як немає конкретної форми для даного документа. Хто знає як правильно це робиться, поділіться досвідом будь ласка!
А так і пишыть Візьміть за зразок "шапку" позовної заяви, а замість "позовну заяву" пишіть "письмове пояснення" потім "за дорученням суду надаються такі письмові пояснення:"

В кінці не забудьте: "Заздалегідь вдячна. Цілу. Ваша Розпис, розшифровка, дата, відбиток середнього пальця лівої руки Смішне приберіть, решта цілком робочий варіант. Ніколи не соромтеся уточнювати у судді подібні речі. Ключовий повинна бути фраза: "Ваша Честь, як для Вас буде зручніше оформити то-то і те-то?"

Як нерадивий адвокат просив допомогти йому написати пояснення


Більшості суддів подобається такий оборот Особливо якщо суддя претендує на протилежні статеві ознаки Письмові пояснення з приводу стягнення штрафу це дуже складний процесуальний етюд, суть якого зводиться до того, щоб, якщо штраф стягується з Вас, пояснити суду, що його стягувати вкрай незаконно, безпідставно і абсурдно, а якщо його стягувати Ви як він правильно пораховано, передбачений договором і законом, і обов'язково підлягає стягненню.

Як нерадивий адвокат просив допомогти йому написати пояснення

Форма цього страшного документа зловмисно не передбачена процесуальним законом, щоб ввести в оману добропорядного законослухняного юриста, тому трапляються і 20-сторінкові пояснення з таблицями, графіками і фотоматеріалами, і пояснення в один абзац із загрозою, що якщо в першій інстанції не стануть шукати обов'язково апеляція все поправить.
Дерзайте!

Як нерадивий адвокат просив допомогти йому написати пояснення

На початку теми я пояснила, що для мене господарський процес, що щось нове і не зовсім зрозуміле, а для того, що б не бути смішною в очах судді, звернулася з проханням до юристів зі стажем. Не думаю, що поступаю як дурна людина, так як говорить народна мудрість тільки дурень вчиться на своїх помилках, а розумний намагається враховувати і чужі помилки. Тому велике спасибі всім, хто допоміг розібратися!

Як нерадивий адвокат просив допомогти йому написати пояснення

Хотілося б уточнити ще одне питання. Розрахунок фактичних витрат для виконання доручення і суму гонорару необхідно розрахувати як дві окремі оплати? Не можу знайти нормативну базу даних розрахунків. Що можете порадити з цього питання?

Як нерадивий адвокат просив допомогти йому написати пояснення

Для мене це нова практика У цивільних судах все по іншому і найчастіше зовсім не по закону))) І залежить це не від мене, а від держави в якому ми живемо. А в госпсуді кожне док-ва має бути двічі доведено, тобто до кожного док-ву додається письмове пояснення?

Я не розумію чому не можна в судовому засіданні дати усні пояснення? Суддя наполягає на письмових поясненнях? Перший суд, тому так складно Але ми вже виграємо, відповідачі сплатили половину боргу, так що все вийде.

А як цю формулу зрозуміти? Формула для розрахунку погодинної ставки: С Д (Р х З), де С мінімальна погодинна ставка, Д остаточний дохід для юриста, Р реалізація часу, З очікувана завантаження.

Як нерадивий адвокат просив допомогти йому написати пояснення

Напевно, тому що дівчина позиціонує себе спочатку як адвокат, а не початківець юрист фахівець в першому судовому засіданні, або людина, яка не обізнаний в юриспруденції і потребує допомоги.

Особисто мене дивує, чому адвокат не може сама написати просту заяву, і просить зразок як студентка другого курсу Це рівносильно створенню теми суддею "Як мені написати постанову визначення, а то перший раз такі справи розглядаю? Дайте зразок!"

Игорь Кизима, юрист, магистр права: "То ли еще будет! Адвокатская монополия впереди"
Прочитано 1298 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×