Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %29 %886 %2017 %20:%Окт

Зняття автомобіля з арешту

Оцените материал
(3 голосов)
Є наступне питання - купив через аукціон виконавчої служби автомобіль на початку цього року. На ньому виявилася купа арештів і пошуків від попереднього власника.
Більшість зняв через виконавчу службу, залишилося 4 арешту. 2 арешту накладалися ГСУ і СУ Києва, але вони відмовляються їх знімати, тому що не закрито кримінальну справу деснянському суді (пишуть звертатися в деснянский суд). Подав до Деснянського суду заяву "про зняття ЗАСОБІВ забезпечення позову" вказав кримінальну справу (думав так швидше знімуть) відмовили, мовляв подавайте позовну заяву за місцезнаходженням майна. Майно знаходиться в підсудності у києво-святошинського суду. Питання - що краще і куди подавати? Якщо подавати позовну заяву про зняття арешту в києво-святошинський, кого писати відповідачем - колишнього власника автомобіля? Я його в очі не бачив, та й немає бажання бачити. Підкажіть, будь ласка, з практики, як краще зробити, вже пів року не можу зняти арешти. Ще 2 арешту в Шевченківському знімаються - там арешти у цивільній справі паралельно знімаються. Заздалегідь вдячний.

Зняття автомобіля з арешту

- Правильно позов про зняття арешту, відповідач - власник, не з'явиться - заочне рішення буде.. подавати за місцем знаходження майна, збір судовий як за немайнову суперечка 0,2 з / п

Зняття автомобіля з арешту

- Арешти накладені в порядку КПК повинні також зніматися в порядку КПК.

Зняття автомобіля з арешту

- Окремо хочу відзначити що є ймовірність того, що торги можуть визнати недійсними якщо реалізація відбувалася в період, коли машина була в арешті накладене в порядку КПК.

Зняття автомобіля з арешту

- Спасибі за відповідь. У кримінальній справі зрозуміло, мені радили займатися ним після цивільного. Основне питання в підсудності по цивільній справі. Суд за місцезнаходженням майна (мій районний) дав час до п'ятниці "виправити Недоліки". Для цього мені потрібно отримати копію ухвала Шевченківського суду, у справі якого я не є учасником (довше отримувати). Ще потрібно довести, що майно перебуває у мене зараз. І виконати вимоги з ухвали суду (в попередньому повідомленні).
Або ж чекати коли вийде суддя з відпустки в суді, який виніс ухвалу про накладення Арешт (шевченківський) і ВП Шевченківської виконавчої служби, в провадженні якої вже немає цього арешту?
Дякую за вашу допомогу.

Прочитано 1440 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×