Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %02 %778 %2017 %17:%Нояб

Експертиза електронного носія - ДВД-диска

Оцените материал
(1 Голосовать)
-Так сталося, що перезаписуваний ДВД-диск виявився майже єдиним доказом. Момент доказу в тому, що ультимативні файли записані на нього не вчора, а саме N-нное кількість років назад. Чи можна сподіватися на те, що експертиза встановить давність цих записів? Ну хоча б те що вони точно не вчорашні.


З повагою до Вашого досвіду, заздалегідь спасібі

- - Чи не встановить експертиза реальну дату запису. Вона може встановити тільки системний час запису, але для цього достатньо мати комп'ютер і у властивостях подивитися

- Пардон - давайте бути точними в словах.
Мені не потрібна реальна дата запису (як то наприклад 15 березня, 1945 року, 9 годині 45 хвилин).
Хоча б той факт що запис зроблено ну як мінімум не в цьому році - як на цей рахунок?

- Мені ось що часто здається останнім часом. Не злічити кількість прикладів, коли в суді лукаве перемагає над істинною, лише тому що немає доказів. Чи не спроста у всіх на язиці крутиться вираз "виграв / програв суд", бо суд це дійсно ніщо інше як гра, де все залежить від уміння "ходити" (або заходити, наприклад в кабінет судді), і зовсім нічого не залежить від істини. У кожному такому випадку мені напрошується питання - слухайте народ, а як же детектор брехні ?!

Відповідь - детектор брехні, ніщо інше як надманная псевдо приблуда, дія якої виключно страхітливе, що не має під собою нічого реально обгрунтованого. І тому, ніяким правоустановленіем воно не є. Інакше, були б вирішені мільйони прикладів встановлення справедливості, а лукаве було б нереальним в принципі. Детектор брехні, ніщо інше як психологічний злам.

Це типу як ви приходите до Бабуленькі гадалоньке, а вона вам задає питання - що тебе привело дитя моє. Так ось Бабуленька горе ось таке. І далі вона вам навішує логічні можливі продовження тієї ситуації, яку ви їй тільки що самі ж розкрили. Питання "що тебе привело" - власне і є ключовим моментом на якому працює шаманський лохотрон. А дайте відповідь ви - "Бабуленька, так це ти сама повинна знати що мене привело", як Бабуленька тут же зробить цю помилку в вигляд брехливі лукавою баби. Детектор брехні приблизно те ж саме.

- Прошу вибачення, але бабусю нагадуєте ви. У кожній темі голосіння, що не мають відношення до теми. Немає доказів

- НЕ судіться.
Або хочете щоб суд приймав рішення на ваших твердженнях без підтвердження доказами. Сяк і квартири можете втратити.

- При бажанні (а саме в бажанні справу - имхо), схожетсь з Бабуленькі можна виділити на будь-якому з допісивателей цього форуму - в більшій чи меншій мірі. Не виняток і Ви Nik_son. Тут є і такі Бабуленькі, з якими я навіть поруч не стояв (навіть називати никнейма не бачу сенсу) - тільки ось зауважень подібних їм ніхто ні слова ... Все це так і нагадує хороводную взаімолюбовную пісеньку - тільки любов це аж ніяк не та від якої захоплюєшся))

пс. У мене є незліченну кількість думок про будь-яку людину, але я така Бабуленька що залишаю їх при собі. Ось поскаржитися про дибілізм законодавства - це справа інша - тут я Бабуленька в повному розмаху, і навіть пишаюся цим.
- Ці користувачі не створюють купу тем щодо взаємовідносин з колишнім подружжям і не пишуть простирадла нема на юридичну тематику. Нарікати на дибілізм законодавства треба не тут, а профільним органам, щоб вони цей ***** вим виправляли (депутати, кабмін, АП, мін'юст і інші органи, що володіють достатніми повноваженнями на внесення законопроектів або редагування виданих НПА).
А слухати ваші нарікання в черговий темі набридло вже, тому завершую діалог бажаю.

Прочитано 829 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×