Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %17 %690 %2017 %15:%Нояб

Плюнули в обличчя і грошей дай

Оцените материал
(1 Голосовать)
5 лютого 2016 року між 18:00 і 19.00, я їхав на своєму легковому автомобілі по вулиці Горького м.Котовськ, скло водійських дверей було прочинене (для запобігання запотівання лобового скла, так як автомобіль ще не нагрівся),
назустріч мені посередині проїжджої частини рухалася компанія людей з трьох чоловік. На мій застережливий світловий сигнал один з них, як з'ясувалося пізніше Резник А.О. 1999г.р., Відреагував неадекватно, коли мій автомобіль порівнявся з ним, він плюнув «сморчки» мені в обличчя через прочинене вікно водійських дверей, що він не заперечує і його батьки (обгрунтували це дія грою «плювок»).

Я зупинився і зробив зауваження «Ти що твориш, а ну йди сюди», на що він відповів Нецензурним виразом «Пішов на х ....», І кинувся тікати.

Вискочивши з машини я погнався за ним, в ході погоні Резник А.О спіткнувся і впав (я зробив йому підніжку щоб зупинити), підбігши я схопив його за комір, і побачивши що він неповнолітній пригрозив відвести до батьків щоб вони його покарали, коли я його відпустив він рвонув бігти і забіг у двір житлового будинку, як це потім виявилося до себе додому, пішовши за ним і підійшовши до двору я побачив Резника А.О. стоїть біля дверей його будинку, на моє прохання покликати батьків Резник А.О. забіг до хати зображуючи істерику.

Коли вийшли його батьки я пояснив про те що сталося, Резник А.О. заперечував, говорив що дядько просто вискочив з машини і погнався за ним. Батьки Резника А.О. на мої зауваження і вимоги отримати на свою адресу вибачення і видалення сліду плювка на автомобілі, з особи я вже стер рукавом своєї куртки, мені відповіли, що нічого страшного для мене в цьому немає, я міг би просто витерти плювок соплів що потрапили на моє обличчя і їхати далі, а не гнатися за їхнім сином, налякавши його.

Не отримавши задовільну відповідь я відвів батька Резника до свого автомобіля і зажадав щоб батьки примусили свого сина витерти залишки слизових виділень, які він залишив. Тоді чоловік, як мені пояснили батько Резника А.О., пройшов до машини у бачивши сліди плювка зеленого кольору на автомобілі, відповіли мені, що їх син цього робити не буде.

Резник Ірина Олександрівна пригрозивши викликати міліцію і подати заяву на мене за фактом того що я нібито бив сина у них на очах.

В ході скандальних розглядів і загроз, що я буду ще їм платити гроші, не знаю з ким зв'язався, я з'ясувавши для себе що батьки налаштовані не вибачатися за свого сина, не карати його за хуліганські дії, а навпаки покарати мене матеріально за мої вимоги вибачитися і видалити сліди плювка з мого автомобіля.

У заяві вони написали що діти грали на дорозі в гру «плювок», а я наздогнав бив руками і ногами 12-ти річного підлітка, а коли він вирвався то наздогнав його у дворі і на очах у батьків бив його руками і ногами щоб задовольнити своє внутрішнє невдоволення.

Доклали судову експертизу за 6 лютого (квитанція судової експертизи за 13 лютого), синяк на лівому стегні, закрита черепно-мозкова травма без слідів на голові (синців, саден і розтинів), проходять курс реабілітації, піся, ночами, кричить. Квитанції на ліки за 6-е число (час касових операцій з інтервалом від 10хв до 1 год), ліки і вітаміни на 2500грн, плюс відшкодування моральної шкоди 5000грн.

Перший суд був 7 мая 2016, заяву подавав дід Резника А.О. (Перед цим обдзвонювали сусідів моїх дізнавалися де працюю і чим займаюся), мене повністю виправдали, кримінальну справу не завели через відсутність складу злочину, адміністративну справу закрили на підставі ст.38 (термін давності), вони подали заново на районний суд але вже мати його Резник Ірина Олександрівна, правда підправив заяву - діти грали на вулиці в гру «плювок» і потрапили випадково в проїжджаючий автомобіль.

Підкажіть що робити, суд 31 01 2016 перше слухання було, суддя заявив що видаляється на нараду, про своє рішення відкривати кримінальну справу чи ні повідомить викликавши на следующеее засідання.

Я хотів взяти копії квитанцій наданих ними і звернутися в аптеку (господар аптеки мій знайомий) по можливості щоб продавець згадав, брали вони квитанції не здійснюючи покупки, взяти копію «Судово-медичної експертизи».
1). Суд.медесперт ремонтує свій автомобіль у діда, все це з судом затіяв саме дід, тобто суд.медесперт має фінансові відносини з позивачем

2). У судовій експертизі вказано «тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми у вигляді струсу головного мозку, забою м'яких тканин потиличної області голови, кривавий патьоки лівого стегна»

На підставі «ПРАВИЛА судово-медичне обстеження ступеня тяжкості тілесних ушкоджень» п.4.6. (Примітка: діагноз забій (м'яких тканин) голови, ... не враховується при оцінці ступеня тяжкості, за умови, що він встановлений на підставі суб'єктивних даних. (Оттёков,
синців, саден і розтинів на м'яких тканинах голови не виявлено, не описано.)

3). На підставі ст.28 КПК «відмова в позові в порядку цивільного судочинства, позбавляет позивача права пред'являти той же позов у кримінальній справі.

Допоможіть отримати з суду копії:
- Суд.медекспертізи
- Квитанцій (на нібито придбані препарати в аптеці)

Або просто чекати рішення суду - відкривати кримінальну справу чи ні!
Заздалегідь вдячний, чекаю відповідей. Допоможіть зупинити свавілля.


- Попросите официально у суда эти документы, направив письменное ходатайство, либо ознакомившись с делом и сделав копии. Также требуйте у суда мед. карту подростка, в которой зафиксирован диагноз и назначено лечение этими препаратами. Отношения эксперта с дедушкой, я так понимаю, кроме слов, вы ничем не можете доказать. Неплохо бы обратиться в органы опеки, пусть проверят семейку. Ну и найдите свидетелей этих событий. Тут, если найдете доказательство, уже вы можете писать заяву о заведомо ложном обвинении в совершении преступления.
Прочитано 864 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×