Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%AM, %25 %250 %2018 %05:%Июнь

Покупка не приватизованої землі в кооперативі але з кадастровим номером

Оцените материал
(1 Голосовать)
Збираюся купити ділянку в кооперативі. Господар каже що земля не приватизована, але має кадастровий номер. За базі номерів вона пробивається.
При покупці пропонується схема що господар пише заяву про вихід з кооперативу в мою користь, а я у відповідь заяву про вступ. Це все візує голова кооперативу. При цьому я передаю йому (господареві ділянки) гроші за землю, і він пише розписку, що отримав від мене цю суму і претензій не має. В даному кооперативі брат дружини говорить, що таким же чином придбав ділянку і після його приватизував. Було правда це років десять тому.
З господарем розмовляв тільки по телефону.

Підкажіть чи законна дана схема, і як правильно все зробити так, що б не мати потім проблем ні з боку господаря (якщо раптом надумає потім якось претендувати на цю ділянку) так і з мого боку у подальшій приватизації та користуванням даної ділянки.
Дякуємо.

- Якщо ця маніпуляція (угодою її назвати якось навіть і язик не повернеться) і можлива, то вона лежить за межами "дій", передбачених законодавством пов'язаних з придбанням нерухомості. Все на Ваш страх і ризик з багатьма "якщо". Якщо згодні Ви, якщо згоден "господар", якщо буде згоден голова кооперативу, що свідчить статут кооперативу з питання прийому нових членів і виключення старих, повноваження кооперативу в земельних питаннях .... та інше.

- От народ ... І адже вистачає ж нахабства на юридичному (!) Форумі питати, як краще провернути афёрку.

Альо, гараж! Тут можуть безкоштовно підказати бідному та убогому, як свої ЗАКОННІ ПРАВА захистити, а консультація для шахраїв в іншому місці і за ринковими цінами.
Прочитано 993 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×