Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %21 %574 %2018 %12:%Июль

Як закріпити за собою не приватизовану ділянку

Оцените материал
(1 Голосовать)
Хочу купити будинок з участком. Дом вже був придбаний за довору купівлі-продажу, а ділянки біля будинку немає. І не був приватизований. Як купити будинок і не пролетіти з ділянкою. (Раптом у нього інший господар?)

- у Вашому питанні криється відповідь - Ви купили ДІМ) (якщо вже купили). і все. ділянку - тобто та фікція, яка може бути обнесена парканом, це не присадибна ділянка, і не ще що-небудь - це землі місцевої ради, для отримання якого в користування (власність або оренда) треба пройти багато кабінетів і принести багато грошей (і в даному випадку все це буде офіційні платежі).
Коли Ви купуєте будинок, то майже автоматично можете претендувати на землю під ним + невелика площа землі навколо нього для його обслужити (типу стежки щоб підійти до дверей можна було).

ВИСНОВОК: поки попередній господар не оформить землю ділянки (і під будинком) - як одне ціле або як 2 різних ділянки з різним цільовим призначенням - ви власник ТІЛЬКИ ДОМА ЯК БУДІВЛІ - тобто купи будматеріалів. ДІЛЯНКИ, що відрізняється від того, на якому фактично стоїть будинок - у Вас немає.

Не потрапте в складну ситуацію. Я з такими фактами зустрічався ...

( підслухано з одного з юрфорумів)
Прочитано 1075 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×