Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%AM, %12 %145 %2019 %02:%Янв

Позовна заява по вже сплаченим аліментам

Оцените материал
(2 голосов)
Колишня дружина подала в суд позовну заяву по вже сплаченим аліментам, про стягнення нібито несплачених аліментів та пені за прострочення їх виплати за останні 3 роки.

Передісторія така: З моменту закінчення виконавчого провадження щодо стягнення аліментів пройшло вже 3 роки. Постійного місця роботи я не маю. Аліменти виплачував у твердій сумі призначеної судом. Звітувати в виконавчу службу з квитанціями я не ходив. Тому по закінченню виконавчого провадження ІС видала їй на руки феноменальну папір з нульовим балансом і припискою що вона може звернутися до суду за стягненням боргу. Що вона і зробила. Напевно в надії що у мене немає доказів що я платив. Всі платежі були сплачені в строк і до останньої копійки. Всі квитанції у мене є. Все платилося через пошту, в квитанціях чітко вказано що це аліменти. Тому в тому що суд НЕ задовольнить її позов я впевнений на всі 100%.

Перебуваю в великому замішанні від такої безсоромної нахабства і наклепу на мою адресу а особливо дачі завідомо неправдивих відомостей до суду, для початку судового провадження. Справа в тому що це вже не перша і навіть не друга спроба моєї дискредитації у виконанні колишньої дружини. Набридло. Дуже хочу дати їй "по руках". Адже по суті її дії цей злочин кваліфікується 384 ст КПК.

Питання в наступному: як мені діяти? Написати заяву в суд і вручити його судді в ході судового слухання або вже після суду і закриття провадження писати заяву в міліцію про порушення кримінальної справи?
ПИСИ. Якщо цей топік тут не в тему, прошу модераторів перенести.


- 1. А хіба вам не говорили що ви зобов'язані надавати в ВДВС квитанції на переказ аліментів?
Розрахунок заборгованості робити не БЖ, а співробітник ВДВС, а ви самі не повідомляли ВДВС про перерахування аліментів-для них ви не платили і за вами числиться заборгованість. Тому залучити БЖ до відповідальності не вийде. Це моя думка і тільки моє.
2. Як ви доведете в суді, що ви аліменти відправивши потім не писали заяву на повернення грошових коштів (переведення)? Також як і вона не зможе довести що вона отримувала аліменти (навіть якщо ви будете ходательствовать в суді про направлення запиту на пошту).


- ВДВС просто зробила свою роботу: видала БЖ папір про закінчення виконавчого провадження у зв'язку з досягненням дитиною повноліття. І в цьому папері вказала що за їхніми відомостями я заборгував. Але мене зачепило навіть не те то з якою легкістю БЖ вирішила отримати аліменти "по другому разу" учепившись в цей папір а то з якою легкістю вона заради цього пішла на злочин. Тому що інакше її вчинок я розцінювати не можу. Вважаю що без праці зможу довести в суді що ніяких боргів у мене немає. Але ось залишити безкарною таку цинічну брехню не можу. Хочу хоча-б спробувати.


- Ще раз уважно прочитайте питання # 2 в попередньому моїй обороні?
Будь б я суддею я б поставив вам це питання.
Упевнений на 200% що ви це не доведете. І впевнений на 200% що переклади відправлялися без повідомлення про виплату грошових коштів. Вам лінь було ходити в ВДВС і віддавати їм копії квитанцій. А тепер вже на розсуд суду.
Ксажеленію ви самі себе загнали в кут.

І ще раз попереджаю: це моя думка. Також як і інші можуть тут написати інші думки

Але для того, щоб реально оцінити ваші шанси рада, візьміть ваші квитанції, позов і йдіть до адвоката очно, адвокат вивчить документи .... І тоді будете думати що і як вам діяти.
Просто без документів, точніше без їх вивчення можна гадати на кавовій гущі. Або слухати екстрасенсів.

Більше в нинішніх умовах мені додати нічого. Нічого особистого.
До речі вам до відома: я раніше теж платив аліменти, і знаю цю кухню не з чуток.


- Величезне вам спасибі! Я згадав. Всі переклади були з повідомленням про отримання. Повідомлення надходили мені на телефон у вигляді СМС-повідомлень. Повідомлень тих у мене в телефоні звичайно не збереглося., Але як аргумент цей факт можна використовувати.


- Минуло ще два засідання. Незважаючи на надані мною докази БЖ продовжує нахабно брехати. Її позиція така: в квитанціях немає імені та по батькові одержувача а також адреси одержувача. На цій підставі просить суд не приймати ці докази до уваги як не є повноцінними і вичерпними. З її слів: вона допускає що гроші відправлялися комусь з прізвищем такий-же як у неї і виходили. Загалом бреше нахабно і цинічно.
Судді це порядком набридло. Вона відправлений БЖ в ВДВС щоб та особисто взяла у них довідку про заборгованість (попередню давали по суддівському вимогу) а мене відправила на пошту щоб я там взяв довідку. Я запитав яку саме довідку потрібно і про що, на що суддя відповіла що не має права мене консультувати. Так-же суддя запитала мене, повідомляв мене судовий виконавець про закінчення виробництва, адже з довідкою з ВДВС судовиконавців пише що він повідомив обидві сторони про закінчення виробництва. Ну, ясна річ мене ніхто не повідомляв.
Такі ось нові ввідні дані. Хороша новина в тому що суддя йде у відпустку і наступне засідання через місяць, тобто час все обдумати, зважити і прийняти правильні рішення.

Прочитано 855 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×