Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%AM, %19 %314 %2013 %06:%Дек

Звернення щодо реалізації конституційних прав громадян та дійсних причин, що спонукали громадян вийти на майдан

Оцените материал
(3 голосов)
Ми, що нижче підписалися, громадяни України, цим звертаємо увагу на неприпустимість подальшого порушення конституційних прав і свобод громадян України, фактичного існування такого стану речей, за якого наші права та свободи є порожнім звуком, а Конституція України, принаймні ті положення розділу 2, що стосуються саме громадян та їх прав, є фактично мертвою. Тобто, реалізація, фактичне втілення в життя наших прав дорівнює нулю.
Поміж тим, нечесні на руку політики намагаються дійсний протест і обурення громадян з приводу порушення їх прав, гарантованих Конституцією України, підміняти своїми гаслами, спрямованими задля того, щоби лише добитися до влади, задовольнити свої меркантильні прагнення.


Ми виступаємо проти тотального порушення конституційних прав громадян, невиконання Конституції та Законів України; проти корупції та безкарності чиновників, суддів, прокурорів та міліції.

Ситуація в Україні така, що чиновницький клас наполегливо експлуатує простий народ. А тому є всі підстави стверджувати, що в Україні спостерігаються явні ознаки азіатської формації, наявність двох класів: чиновників і пригнобленого ними народу.

До речі, більшість людей, виходять на майдан не за чи проти Європи. Вони втомилися від чиновницького свавілля та брехні. Для того, щоби окреслити нашу позицію юридично та офіційно, ми й підписали це звернення.

Громада на майдан вийшла, перш за все, за свої права, проти тотального порушення конституційних прав громадян. Іншими словами, проти мертвої Конституції, оскільки жодне конституційне право, жодна гарантована свобода людини, громадянина не знайшли реалізації на належному рівні в правовому бутті держави.

Так звані «резолюції Майдану», написані та виголошенні опозиційними політиками мають головний прихований лейтмотив – прийти до влади. Жодного слова про порушення прав громадян.



А тому, ми стверджуємо, що справжня причина народного збурення зовсім не та, якою її намагаються видати політики. Адже починався майдан саме з протестів громадського суспільства, без участі політичних партій.


Враховуючи вказане вище та керуючись Конституцією України


ПРОСИМО:

- брати це звернення при прийнятті державницьких рішень;

- розробити за участі громадянського суспільства та Президента України національну програму перевірки та контролю за ступенем реалізації прав громадян.

 

Додаток: підписні листи на ____ арк.

 

19.12.2013 року

Последнее изменение %PM, %19 %946 %2013 %21:%Дек

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×