Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %13 %921 %2016 %21:%Янв

Заява про визнання громадянина обмежено дієздатним

Оцените материал
(1 Голосовать)

Я, Кізіма Ігор Віталійович, юрист, правозахисник, цю заяву складав на прохання клієнта, який дуже хотів врятувати, свою жінку від зеленого змія.
Ця справа запам"яталася мені тим, що суддя, що розглядав справу Лужецька Л.Р., усвідомивши, що перед жінкою нависла дійсна загроза

 у вигляді земеного змія, не обмежила її дієздатність.... а визнала жінку недієздатною. Юрист Кізіма Ігор Віталійович - завжди до ваших послуг.
тел. (063) 539-42-13, (096) 545-40-33, (095) 573-20-30, e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.. тел. (063) 539-42-13, (096) 545-40-33, (095) 573-20-30
e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.. Пратикую У Києві та області.

..........................................................................................................

Я,  Василь Васильович, перебуваю у шлюбі з Світлани Іллівни, 11 липня 1953 року народження, яка проживає разом зі мною за адресою: м. Київ, вул. Степана Олійника, .

Дітей  ми з дружиною, Світланою Іллівною, яка є інвалідом 2 групи, трудове каліцтво, не маємо.

Оскільки, моя дружина зловживає алкогольними нпояами та не контролює себе при вживанні алкоголем, я змушений звернутися до суду задля обмеження її дієздатності, так як вона ставить себе та мене в скрутне фінансове становище пропиваючи свою пенсію й будь-які інші кошти, які отримує. І я змушений купувати їй продукти харчування за власний кошт, не даючи їй до рук грошей, які вона відразу ж пропиває. Це триває з 2010 року аж до цього часу.

Також, маючи право укладати угоди вона може відчужити наше спільне майно без моєї згоди, додавши мені турбот з приводу визнання таких угод нікчемними.

Підтвердити вказаний факт можуть лікарі Київської міської клінічної наркологічної лікарні «Соціотерапія». Також, на підтвердження зловживання алкогольними напоями надаю фото.

Моя дружина проходила лікування приблизно з жовтня 2010 року у Київській міській клінічній наркологічній лікарні «Соціотерапія» при виконавчому органі Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація департамент охорони здоров’я).

Для звернення до суду я мав підтвердити обставину звернення до цієї установи моєї дружини. З цією метою, 11.06.2012 року я подав на ім’я головного лікаря закладу заяву з проханням  надати мені довідку, завірену належним чином, про час перебування та діагноз моєї дружини у вашому закладі.

У відповіді за підписом головного лікаря В.В. Ярий у надані такої довідки мені відмовлено посилаючись на конфіденційність інформації про стан здоров’я гр. С.І., та не поширення такої без її згоди.

Попри це, вважаю, що подальше зволікання з визнанням моєї дружини обмежено дієздатної загрожуватиме як особисто їй, так і її близькому оточенню, насамперед мені, як її законному чоловіку.

Для вирішення в суді цієї справи прошу викликати лікаря, який здійснював лікування Світлани Іллівни приблизно у жовтні 2010 року, 11 липня 1953 року народження у Київській міській клінічній наркологічній лікарні «Соціотерапія» при виконавчому органі Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація департамент охорони здоров’я).

Також прошу витребувати у Київській міській клінічній наркологічній лікарні «Соціотерапія» при виконавчому органі Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація департамент охорони здоров’я) документальні підтвердження фактів зловживання моєю дружиною алкогольними напоями та поставлений їй діагноз, а також інформацію про час протягом якого вона проходила лікування та чи перебуває зараз на обліку.

Питання щодо виклику у суд самої Світлани Іллівни прошу вирішити з урахуванням думки лікаря.

 Згідно зі ст. 36 - 37 Цивільного кодексу України та ст.ст. 236 - 238 Цивільного процесуального кодексу України, 

ПРОШУ:

-        для участі у процесі викликати в судове засідання представника Дарницької районної в м. Києві державної адміністрації (відділу опіки і піклування), представника та лікаря, який обстежував та лікував Світлану Іллівну Київської міської клінічної наркологічної лікарні «Соціотерапія» при виконавчому органі Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація департамент охорони здоров’я), заявника.

 

-        витребувати у Київської міської клінічної наркологічної лікарні «Соціотерапія» при виконавчому органі Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація департамент охорони здоров’я) докази стану здоров’я С.І.,  а саме документальні підтвердження фактів зловживання моєю дружиною алкогольними напоями та поставлений їй діагноз, а також інформацію про час протягом якого вона проходила лікування та чи перебуває зараз на обліку.

 

-        визнати обмежено дієздатною  Світлану Іллівну, 11 липня 1953 року народження. 
 

Додаток: 

  1. Копія свідоцтва про укладення шлюбу та довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру. 
  2. Фото Світлани Іллівни в стані оп’яніння – 2 арк.
  3. Копія звернення до лікаря.
  4. Відповідь лікарні «Соціотерапія».
  5. Копія посвідчення інваліда.
  6. Копія паспорта (три сторінки) Світлани Іллівни.
  7. Копії заяви – 2 комплекти. 

 

 19.08.2013 року                                                                           В.В.

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×