Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %01 %812 %2016 %18:%Март

Фейкове правосуддя - фейкова адвокатура - інквізиційна прокуратура

Оцените материал
(1 Голосовать)
Мова піде про те, чому я не довіряю тій системі адвокатури, яка будується за новим законом, прокурорам з їх бездушним підходом до людей, та судам з їх підіграванням прокуратурі, тоді як вони мають відновлювати справедливість.
До мене звернулася дружина бідолахи, якому Деснянський районний суд впаяв 4 роки за крадіжку парфуму на 1500 грн., лише за те що той має судимості.

При тому, і це мало бути знаковим для суду, ця людина хвора на СНІД. Зрозуміло, що жодної конкретної інформації, що дозволить викрити цю людину я подавати не буду. навіть номер справи, що законом допускається.

Оскільки я не адвокат, а ні обвинувачений, ані його дружина у адвокатів не вірять, довелося звертатися до прокурора Деснянського району (місцева прокуратура № 3) за допомогою нашої громадської організації "Суспільний договір".

Я вважаю, що продажна антинародна верхівка може лише заборонити всім, крім адвокатів (підконтрольних їм) заборонити представляти громадян в суді. Проте, вона не зможе заборонити отримувати допомогу правову громадянам, які виявили намір захищати себе самостійно.

Для прикладу, таку допомогу можна надавати як під час підготовки до суду, так і в суді (наприклад підсудний може заявити клопотання, що хоче порадитися з юристом, який не має права виступати в суді на його захист, бо не є адвокатом, проте підсудний йому довіряє, а право на отримання ним правової допомоги непорушне).

Тут я доведу, що допомагати людям юридично, навіть якщо приймуть антинародний закон про адвокатську монополію на представництво в судах, ми зможемо, використовуючи способи обходу закону.

Ну а що робити, коли адвокати від обвинуваченого відвернулися (може й через СНІД), а допомогти ж людині потрібно.

Принагідно зауважу: СНІДу не існує, його вигадали ті, хто на цьому заробляє мілійони. Проте, у людини хвороба все таки є якась, бо кашляє кров"ю.

Нижче поданий тест звернення до прокуратури. Подали його на прийомі, де бездушна прокурор-блондинка Кулікова А.Ю, (дівчина, що роки 2-3 тому вийшла за шкільної парти) строіла глазки, вдавала, що нічого не розуміє. Проте, як я зрозумів за наслідками нашої бесіди, юридична підготовка в неї реально слабенька. Зразу видно, що своячніца заняла місце по протекції впливового родича, а в університеті лише гарних хлопців розглядала.

Тобто, на разі в Україні будується адвокатура орієнтована на гроші (як бізнес) і що головне, з неї роблять керовану і слухняну прислужницю репресивного інквизиційного державного механізму, невід"ємною частиною якого є прокуратура і суд. Тобто, немає сподівання на чесний захист адвокатом, оскільки він сам зв"язаний по ногам і рукам різними зобов"язаннями і острахами власної відповідальності і позбавлення права на зайняття адвокатською діяльністю.

Маю три клієнта, які прийшли до мене вже після того як горе-адвокати проср... їх справи.

Якщо вам потрібна юридична допомога, Ви завжди можете звернутися до мене, юриста, магістра права Ігоря Кізіма
Тел.: (063) 539-42-13, (096) 545-40-33, (095) 573-20-30
skype: k0965454033

................................................................................................................................


СУСПІЛЬНИЙ ДОГОВІР

громадська організація

 

ідентифікаційний код 38196272

02090, м. Київ, вул. Празька, 3

063-539-42-13, 097-936-91-12, 095-573-20-30

 

 

Вих. № 29-02-16/2 від 29.02.2016 р.

Київська місцева прокуратура № 3

 02225 Київ, вул. Каштанова, 9 Л.

кримінальна справа

(суддя Деснянського районного суду Котович О.Л.) за обвинуваченнмя гр.

з участю прокурора Кулікової А.Ю.

 

Заява

Основним завданням нашої організації є захист конституційних прав та свобод громадян України.

До нас звернувся гр.  та його дружина, які поскаржилися на те, що йому, як обвинуваченому не надається можливість ознайомитися з матеріалами кримінальної справи для ґрунтовної підготовки скарги до Апеляційного суду м. Києва.

Весь час з моменту проголошення вироку щодо нього від 02 лютого 2016 року він намагається потрапити до приміщення суду, але його не пускають, оскільки його документ, що посвідчує особу, відібрав слідчий, явно перевищуючи свої повноваження.

Наразі маємо таку ситуацію: громадянин України , у протиправний спосіб позбавлений конституційного права на захист від кримінального переслідування (ст.ст. 55, 64 Конституції України, ст. 6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод (захищати себе особисто чи використовувати юридичну допомогу захисника, вибраного на власний розсуд).

Досить дивно виглядає ситуація, коли для того щоби засудити до 4 років позбавлення волі, то громадянин мав доступ до суду, а коли він хоче оскаржити вирок – доступу до суду він не має. Складається враження, що це робиться навмисно.

Також, протиправним є те, що під час судового розгляду кримінальної справи ... (суддя Деснянського районного суду Котович О.Л.) не повно було з’ясовані дані про особу підсудного, а саме те, що він актірован СНІД (як заявила його дружина), а також відбувалася процедура отримання ним групи по інвалідності. Вчора ввечері його стан різко погіршився і його швидка допомога забрала у лікарню.


Суд виходячи зі стану здоров’я обвинуваченого до набрання вироком законної сили обрав йому запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання, тоді як за сприянням прокуратури міг звільнити його від відбування покарання у зв’язку з хворобою або із випробуванням, враховуючи його стан здоров’я та тяжкість вчиненого ним злочину (ст.ст. 75, 84 КК України).

Враховуючи вказане та керуючись Конституцією України, КПК України, ЗУ «Про громадські об’єднання»

ПРОШУ:

вжити заходів щодо відновлення конституційних прав громадянина , який виявив бажання захищати себе в кримінальній справі особисто:

1) надати йому можливість ознайомитися з матеріалами кримінальної справи для якісної підготовки до апеляційного провадження;

2) виконати вимоги КК України, КПК України пов’язані з необхідністю встановлення при розслідуванні кримінальної справи даних про обвинуваченого щодо його стану здоров’я;

3) звернутися до Апеляційного суду м. Києва у рамках провадження за апеляційною скаргою гр. , з приводу доцільності звільнення його від відбування покарання у зв’язку з хворобою або із випробуванням, враховуючи його стан здоров’я та тяжкість вчиненого ним злочину (ст.ст. 75, 84 КК України).

 

 

Президент                                                                     Кізіма Ігор Віталійович

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×