Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%AM, %14 %085 %2017 %01:%Дек

Я багатий, і ви - багаті

Оцените материал
(4 голосов)

Багато хто може посперечатися зі мною, що вони аж ніяк не багаті. У них середні зарплати, середні доходи. Періодично дошкуляють кризи чи то спеціально, чи то не спеціально, які  звалюють на їх голови. Тут можна дещо з чим погодитися .. Але не з усім ...
Громадяни України (крім там, всяких Саакашвілі і інших) якщо по чесному тлумачити Конституцію, Декларацію про державний суверенітет України та інші законодавчі акти, видані на виконання Конституції і які не суперечать їй в один голос стверджують - Український народ є власником всіх природних ресурсів (газу,
нафти, золота, лісів, річок, полів), а Український народ - це громадяни України.

Отже кожному громадянину належить частинка цих ресурсів поділена на кількість всіх громадян України.
Це по Конституції. А насправді всі природні ресурси діляться не на всіх громадян України, а на купку олігархів і привладних бандитів.

Тепер про приватизацію .. Кожного з громадян надули при приватизації на 50 000 доларів США - це визнанно багатьма економістами. Що являє вартість частки в загальнонародному майні, яке виставлялося на приватизацію.

По простому скажу так. Майно державне планувалося порівну розділити і роздати кожному українцю. Щоб це здійснити випустили приватизаційні сертифікати. Їх вартість - це все майно призначене до приватизації поділене на кількість людей.

За задумом, кожен громадянин отримував такий ваучер і на свій розсуд мав право виміняти його на частину майна, виставленого до приватизації, що відповідає його частці вартості на  1 людину.

Але вся заковика в тому, що на практиці не було створено (спеціально і свідомо не було створено) можливостей і механізмів, процедур за допомогою яких, сім'я з 4 чоловік, наприклад, підійшла б до Фонду приватизації і сказала, у нас на 4 чоловік ваучери на 200 000 доларів США. Ось у вас пекарня виставлена на приватизацію. Ми хочемо приватизувати цю пекарню на свою сім'ю.

Замість цього наші сертифікати скупили бариги за копійки, їм спеціально дозволялося, і тільки їм, скуповувати ваучери.
Ну а ми всі залишилися з носом.

Ось так нас і пограбували ..

І особисто я не кажу, що я бідний. Я кажу, що мене пограбували.

Ці теоретичні знання я примудрився використовувати з користю для себе, і відкрито заявляю ні комунальні платежі, ні податки як з громадянина з мене не стягне держава, поки не відновить порушені мої права.

Хто бажає приєднуйтесь до мене для того, щоб повернути або провести взаємозалік боргів за своїми зобов'язаннями.

Ігор Кізіма, магістр права, юрист
Другие материалы в этой категории:« Я богатый - и ты богатый То чій же все ж таки Крим »

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×