Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %03 %922 %2014 %21:%Фев

Потрібно йти в депутати

Оцените материал
(6 голосов)

Як завжди, в цьому номері газети "Зона Закону" (лютий, 2014 № 5), не можемо обійти стороною правопорушення, які вчиняє голова сільської ради с.Семиполки Василенко М.П., та його спільники як з виконкому сільської ради, так і з числа корупціонерів у Броварській районній владі. Боротися з ним не легко, проте можливо, хоча їх кришує Броварський прокурор М.Гарник.

Наша організація, на підставі проведених виїзних прийомів громадян, на яких ми надавали безкоштовні юридичні консультації, неодноразово зверталася до прокуратури з наступних питань, що так чи інакше стосуються інтересів всієї громади:

1. Прихватизація чиновниками-корупціонерами біля 700 земельних ділянок в урочищі Сукач. При тому, що ці земельні ділянки мали бути надані безкоштовно громадянам України, в першу чергу мешканцям села;

2. Забруднення річок Пилявки та Трубіж каналізаційними витоками з Семиполківської школи;

3. Щодо протиправних вимог ТОВ «Укркартопля» земельних актів у їх власників. До речі,засновником ТОВ «Укркартопля» є офшорна кіпрська компанія. Це також має насторожувати.

Хоча всі наші звернення ігноруються особисто прокурором М.Гарником, у справі щодо ліквідації екологічного лиха – забруднення довкілля та річок Пилявки та Трубіж, вдалося зрушити з мертвого місця, завдяки скаргам Генеральному прокурору. На загальнодержавному рівні прийнято рішення створити комісійну перевірку наших скарг.

Впевнений, вирішимо ми й інші проблеми громади, як ті що зараз в роботі, так і ті, з якими до нас будуть звертатися семиполківці.

Проте, вражає в цій ситуації те, що сільська рада має 20 депутатів і сільського голову, яким на все це начхати, оскільки займаються вони дерибаном комунального майна, прихватизацією земельних ділянок тощо.

Зухвалим і таким, що вразило мене до глибини душі, була відмова сільської ради, в наданні нам можливості безкоштовно юридично допомагати семиполківцям в приміщенні будинку культури с.Семиполки. Це при тому, що будинок культури є власністю громади, тобто мешканців села.

Це неоднозначно викрило справжню сутність і наміри, а також ставлення до громадян тих, хто зараз при владі.

Жоден з 20 депутатів сільської ради, включно з сільським головою не бажають, щоби жителі с.Семиполки знали свої права і мали можливість зручно та безоплатно отримати правову допомогу. Адже відмова прийнята рішенням сесії сільської ради. Отож, таких депутатів треба міняти разом із сільським головою.

Як вихід, окрім юридичного тиску нашої організації, семиполківці мають активно прийняти участь у виборчому процесі на наступних виборах депутатів сільської ради та сільського голови.


Кожен бажаючий стати сільським головою, депутатом отримає від нас цілковите сприяння для реалізації своєї мети. Адже, стати депутатом або сільським головою, якщо Ви маєте підтримку у людей, не так вже й важко.

Також, доводимо до відому громади, що мешканці с.Семиполки завжди мають змогу отримати безкоштовну юридичну консультації та особисто звернутися у офіс організації – підвальне приміщення за адресою: м. Київ, Ленінградська площа (на розі вул. Сосюри-пр-т. Гагаріна), поряд інтернет-кафе «Кіборг». Попередньо телефонуйте за тел. (063) 539-42-13.

правозахисник Ігор КІЗІМА

Последнее изменение %AM, %16 %348 %2014 %07:%Фев

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×