Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %18 %604 %2013 %13:%Нояб

Щодо порушення екологічного законодавства місцевою та районною владою

Оцените материал
(3 голосов)
Сільська школа (с. Семиполки) зробила витік своєї каналізації не у спосіб, передбачений законодавством. А саме трубу каналізації положили в грунт та засипали щебенем. Зробили щось на зразок дренажу.
 

Броварському міжрайонному прокурору

Київської області

 Заява

 Відповідно до п. 2.1 Статуту громадської організації «Суспільний договір», яка є юридичною особою, основною метою діяльності є захист прав і свобод людини і громадянина у порядку та спосіб визначений Конституцією та Законами України та утвердження і забезпечення прав і свобод людини, громадянина України.

Під час виїзного прийому 15.11.2013 року до організації звернувся громадянин Кулик Микола Васильович, мешканець с. Семиполки, з проханням бути учасником організації та з проханням силами ГО «Суспільний договір» посприяти йому у вирішенні наступної проблеми.


Сільська школа (с. Семиполки) зробила витік своєї каналізації не у спосіб, передбачений законодавством. А саме трубу каналізації положили в грунт та засипали щебенем. Зробили щось на зразок дренажу.

Проте, щебінь не очищає стічні води каналізації. І весь бруд, за виключенням великих фракцій, потрапляє до замуленої річечки Пиляви (Пилявки), яка у свою чергу, проходячи майже через усе село, впадає у повноводну річку Трубіж з якої люди використовують воду для власних потреб. Безпосередньо у місці проживання Кулика М.В., за адресою: с. Семиполки, вул. Щорса стоїть постійний сморід. Вода з колодязя брудна. Значить забруднені й підземні води.



Громадянин звертався до сільського голови М.Василенка, дзвонив у Броварську РДА. Там йому сказали, що дадуть вказівку директору КП «Надія» О.Пантасю вирішити проблему. Звернення до Броварського районного Управління Головного управління Держcанепідслужби у Київській області результатів те ж не дали. Саме час втрутитися прокуратурі.

 

Враховуючи вказане та керуючись ЗУ «Про прокуратуру», ЗУ «Про громадські об’єднання»



ПРОШУ:

 

вжити заходів прокурорського реагування та попередити екологічну катастрофу;

забезпечити ліквідування виливів каналізації у грунт та ґрунтові води, річку Пилявку та річку Трубіж у с. Семиполки Броварського району Київської області;

притягнути винних осіб до відповідальності;

відповідь на цю заяву надіслати письмово поштою.

 

Додатки: копія звернення до ГО «Суспільний договір» від 15.11.2013 року - 1 арк.

 

 

Президент ГО «Суспільний договір»                                                    Кізіма І.В.

 
 
 
 
 
 
Последнее изменение %AM, %18 %433 %2017 %09:%Нояб

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×