Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %01 %686 %2014 %15:%Июнь

Рух за територіальні громади - суб’єкти публічного права: як перешкоджають активістам

Оцените материал
(3 голосов)

Не може бути народних віча до часу інституалізації громад як власників національного багатства України на певній території

Сьогодні, 01.06.2014 року на майдані відбулося «народне віче» на яке запросили виступити всіх активістів майдану та громадськості. Віче почалося о 12.00 і лише приблизно о 15 годині надали можливість виступити провідному активісту нашого руху – Риммі Білоцерківській. До цього говорили інші активісти, а поміж  їх виступали – грали музики.


Однак як почала виступати Римма Білоцерківська, за її спиною на сцені почався стурбований рух організаторів чи-то пак, управителів віча – представників «власників сцени», «власників української демократії».

Роблячи це відео ми зробили маленький коментар, щоби озвучити ті процеси які відбувалися щоби зірвати виступ і не дати донести народу України правду. Розкрити очі як їх обманули жорстко. Постійно глумилися кризами, а тепер ще й почали вбивати. Лише за те, щоби народ не дізнався правди.

Дійсно, можна було б, подумати, що часу обмаль, як пояснили причину «раби сцени», проте безсмакові бандуристи й різні скоморохи виступами займали часу набагато більше, ніж декілька слів правди про те як нас кинули і обікрали.

Ще що не на користь цим «рабам», яких тримають на короткому повідку господарі, що обікрали Український народ – це те що з 12.00 після виступу супер оратора – Кличка – шляхом вкраплення до «програми» виступів різних блазнів, виступ Римми Білоцерківської (якого в вочевидь боялися приХватизатори-олігархи) дотянули аж до третьої години. А ну ж бо, втомиться та піде, так і не виступивши.




І ще один доказ того, що нашому руху протидіють і не на жарт бояться і доказ системності протидій щодо розповсюдження нами інформації про вкрадене в Українського народу і способи це повернути – виступ мій (Ігор Кізіма) на телеканалі 112 Україна. Журналіст телеканалу, ведучий у студії дуже сильно намагався виставити мене в негативному світлі та збити з пантелику.

Мої скарги до керівництва телеканалу (щодо порушення ведучим стандартів журналістики) осталися не поміченими. Тобто 112 Україна не мав чим заперечити мої твердження. І ще одне – завжди те що неугодне для злочинців, що видають себе за владу – вони намагаються замовчати.





Хто ще має інформацію про перешкоджання нашим активістам просимо надсилати на е-адресу: utk2012 @ bigmir.net

Последнее изменение %AM, %03 %296 %2014 %06:%Июнь

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×