Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%AM, %29 %215 %2017 %04:%Май

Пропозиція укладення мирової угоди підприємцю в справі про захист прав споживачів

Оцените материал
(3 голосов)
Як би там не було, а я вважаю, що висококласний юрист намагається, робить все для того, щоби будь-який конфлікт вирішити не звертаючись до суду. Оскільки це всім сторонам економить сили, нерви, час та душевне здоров'я.
Подаю зразок претензії, яка підготовлена мною та направлена за допомогою інтернет-мережі, соцмережі ФБ та офіційного сайту підприємця.

Якщо у вас аналогічна конфліктна ситуація виникла або інші юридичні питання
звертайтеся до магістра права, юриста Ігоря Кізіма

з приводу конфлікту, який стався 26 травня 2017 року з викликом поліції (14.20).

Пропозиція укладення мирової угоди

Шановний підприємцю!

Цим конфліктом ви заділи мене буквально за живе. Я не стану тут наводити всих своїх доводів і аргументів щодо нього. Тут я пропоную вам добровільно відшкодувати мені завдану вами шкоду. До звернення до суду я оціннюю її в 3000 грн. Пропозиція дійсна до вівторка, 8.00 годин 30.05.2017 року.

Якщо ми підем до суду з вами я проситиму 100 000 грн в якості відшкодування шкоди. Я можу виграти повністю,  а може шкоду буде задоволено частково.

Однак у будь-якому випадку на адвокаті+ час, відписки контролююючим органам і штрафи ви витратите  набагато більше. тут уж повірте мені, я сам юрист з понад 10 річним стажем роботи і представляю в судах в тому числі й підприємців.

Вибір за вами. Однак просто це забути я не можу. Образили ви мене серйозно.Шкоди завдали моральної значної, виставляючи мене ідіотом. І те що працівники поліції теж безтолкові, вас не виправдовує ніяк.

Для мене захиститися в цьому випадку від порушення мого права - справа честі. Я юрист, магістр права. І до адвокатів мені не ходити.

Якщо ви думаєте, що ви праві. підійдіть на консультацію до адвоката - опишіть ситуацію. Покажіть це відео https://www.youtube.com/watch?v=dPQcrErgj-w. І якщо він чесний адвокат то порадить вам примиритися зі мною. якщо ні - з метою заробити на вас - розкаже багато басень. як робила це поліція.

Ще варіант примирення: ви укладаєте договір зі мною і поручителем майновим (я його вам надам з ваших клієнтів) і я за звичними встановленими для всіх цінами буду у вас брати у прокат техніку. Мені вона дійсно потрібна. І це вам доказ, що я не заробити в такий спосіб на вас хочу.

Впевнений, що ви приймете соломонове рішення. Удачі вам!

З повагою ,...

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×