Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%AM, %23 %478 %2017 %10:%Сен

Розподіл споживання комунальних послуг між співвласниками квартири

Оцените материал
(1 Голосовать)
Вік - живи, вік - учись .. і на жаль .. дурнем помреш)
Ось так і я, Кізіма Ігор Віталійович, практикуючий юрист, магістр права, довгий час не міг вирішити питання розподілу споживання комунальних послуг між співласниками квартири.

Розповідаю про цю приватну ситуацію тому, що дуже багатьом громадянам, які спільно володіють квартирою на двох і більше осіб,
може стати в нагоді моя підказка. А я завжди намагаюся на своєму сайті розміщувати щось безкоштовне і корисне для людей.

Ось так, володіють квартирою дві, скажімо людини, а комунальні послуги-то споживають кожен по-різному. Один часто миється, інший в квартирі з'являється тільки кілька разів на місяць або тиждень.
А комуналку ділять на всіх порівну.

І нижче я даю зразок Договору, яким всі ці моменти можна врегулювати, а потім заявою до комунальних підприємств просити розрахувати / перерахувати згідно Договору, підписаного співвласниками - споживачами компослуг.

Якщо комусь потрібна юридична допомога, Ви завжди можете звернутися до мене, Кізіма Ігоря Віталійовича, за допомогою контактів, вказаних на цьому сайті (дивіться розділ КОНТАКТИ або вгорі на "шапці" цього сайту)

Договір

щодо встановлення пропорцій споживання електричної енергії, холодної води та послуги з водовідведення

                           21.09.2017                                                                                                     м. Київ

Ми, що нижче підписалися, ... та ...., проживаємо за адресою: .....м. Київ, вул. ..., 3 кв. ... та є співвласниками вказаної квартири у рівних частках, домовилися про наступне:

  1. Проживаючи за вказаною вище адресою, ....., з 01 червня 2015 року, спожив 60% електричної енергії від загального показника квартирного лічильника квартири № ...по вул. ..., 3 у м. Києві.

  2. Проживаючи за вказаною вище адресою, ....., з 01 червня 2015 року, спожив 40% електричної енергії від загального показника квартирного лічильника квартири № ..по вул. ..., 3 у м. Києві.

  3. Проживаючи за вказаною вище адресою, ...., з 01 червня 2015 року, спожив 50% холодної води та послуги водовідведення від загального показника лічильника квартири № ...по вул. ..., 3 у м. Києві.

  4. Проживаючи за вказаною вище адресою, ..., з 01 червня 2015 року, спожив 50% холодної води та послуги водовідведення від загального показника лічильника квартири № ....по вул. ..., 3 у м. Києві.

  5. Вказані пропорції споживання будуть зберігатися й на майбутнє.

  6. Звертатися до «Київенерго», «Київводоканал» та інших установ, органів, організацій та підприємств усіх форм власності, їхніх посадових осіб  з приводу проведення перерахунків, визначених цим Договором, мають право обидва співвласника як разом, так і окремо один від одного.

 

                     

ПІБ

.....м. Київ, вул. ...., 3 кв. ....

                                                                                                 _____________

 

 

ПІБ

....м. Київ, вул. ...., 3 кв. ....

                                                                                                  _____________

 

 

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×