Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %02 %776 %2017 %17:%Нояб

Відбір зразків для почеркознавчої експертизи

Оцените материал
(1 Голосовать)
Справа слухається в суді я обвинувачений доказів проти мене ніяких немає крім явки з повинною прилученою до справи ще за старим КПК в суд справа зайшла вже по новому. Прокуратура вчепилася в цю явку з повинною мертвою хваткою і хочуть провести її почеркознавчу експертизу, що б встановити я її писав чи не я.

У мене питання а з чим експерт буде порівнювати почерк з явки якщо наприклад я ніякі зразки почерку надавати не збираюся? Адже це моє право.
Можу припустити, що можуть взяти зразки з яких небудь процесуальних документів або моїх клопотань але ж теж потрібно довести що я їх писав

- Буду дуже вдячна за допомогу. Ситуація-шлюб оформлений на підставі підроблених заявленій.Т.е. позивач ні на одному документі підпису не ставив і на церемонії одруження НЕ прісутствовал.Подал в адмін суд на Загс. Гальмувати справу стали моментально.Отказ.Рассматрівалі без нашого прісутствія.Просрочів всі терміни для повідомлення про ухвалу суду, поїхала через всю Україну за ухвалой.Прі мені почали взагалі оформляти дело.Распісалась в отриманні копії ухвали в порожньому справі в самому низу (так розумію, то що вище буде заповнюватися пізніше) .Отсилаю апеляцію-повертають лист назад не отримавши его.Отсилаю повторно через суднового адміністрацію.Очевідно дется їм не куди-на слід день отправл в Аппел суд.На сьогодні на сайті написали рішення вступило в законну сілу.П очітать його не можу, нічого не откривает.Готовлюсь як до відмови так і до заседанію.Хотім подати клопатання про почеркознавч експертізе.Вопрос-підкажіть будь ласка розумну організацію (може з досвіду або за чутками) з проведення почерків експертізи.Напісав в київський інститут - тиша .А час поджімает.Насколько розумію це ми просимо хто буде проводити експертизу і її оплачіваем. І ще питання - яким чином мені можна залучити (або хоча б спробувати) до кримінальної відповідальності і свідків одруження і посадових осіб.

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×