Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %18 %777 %2017 %17:%Нояб

Примірний договір за програмою САМ СОБІ ЮРИСТ

Оцените материал
(1 Голосовать)

Нижче подаю образчик, приміний договір за програмою "Сам собі юрист".

Детальніше про такий вид послуг та його переваги читайте тут http://ut.kiev.ua/yuridicheskaya-praktika/item/2157-sam-sebe-yurist-optimalnoe-predlozhenie-dlya-tolkovyih-lyudey.html

Відео-презентацію дивіться на нашому інтернет-каналі



ДОГОВІР

по програмі «САМ СОБІ ЮРИСТ»

м.  Київ                                                                                                                  18.11.2017

 

 

    Кривцов Валентин Николаевич

(надалі іменується «Довіритель»)

з однієї сторони, та

Кізіма Ігор Віталійович

(надалі іменується „Повірений”)

з другої сторони, уклали цей Договір доручення (надалі іменується «Договір") про таке.

Предмет Договору

  1. 1.      За цим Договором Повірений зобов'язується від Імені і за рахунок Довірителя здійснити такі юридичні дії:

1)    Виконати протягом дії договору: складання процесуальних документів (позовна заява, апеляція, касація, клопотання, необхідні по ходу справи) у 1 справі за одним предметом судового розгляду.

Надання консультацій та навчання відбувається наступним чином: Довіритель має юридичну проблему і описує фабулу справи Повіреному 2) Повірений в присутності Довірителя (відеоконференція по вайберу, скайпу) складає позовну заяву, заяву про злочин тощо 3) надає інструкцію, що з тим робити далі (подавати в суд, поліцію тощо, якого результату чекати і де перевіряти реакцію на звернення тощо)

 

2) Здійснити навчання методиці складання процесуальних документів (позовних заяв, апеляцій, клопотань, заяв про злочин, скарг в порядку КПК) шляхом: виготовлення індивідуальних відеоуроків по питанню Довірителя, як за участі Довірителя, так і самостійно; консультацій; контролю виготовлених самостійно Довірителем процесуальних документів, перед подачею їх адресату з вказівкою недоліків, які варто виправити (протягом перших півроку дії договору).

Консультації з інших справ понад одну відбуваються так: 1) Довіритель має юридичну проблему і описує фабулу справи Повіреному (письмово) 2) Повірений в присутності Довірителя (відеоконференція по вайберу, скайпу) пояснює як скласти позовну заяву, заяву про злочин тощо, надає зразки та методичні матеріали як виконати цю дію, яким керуватися ресурсом в інтернеті 3) перевіряє правильність виконаного (протягом перших півроку) та надає інструкцію, що з тим робити далі (подавати в суд, поліцію тощо, якого результату чекати і де перевіряти реакцію на звернення тощо)

 Консультації з інших справ понад одну відбуваються проводяться почергово в кожній наступній справі. Такі консультації надаються в необмеженому розмірі, за умови згоди Довірителя на розміщення відеоматеріалів на каналі-ютуб Повіреного, однак не більше 5 годин на місяць, якщо цього забажає Повірений.

 

В веб-конференціях-консультаціях підводяться результати зробленого і розставляються акценти на суттєвих питаннях юриспруденції, окреслення та роз’яснення стратегічних та тактичних завдань. Вайбер-скайп-консультації-конференції будуть записуватися на відео для того щоби мати можливість їх переглядати – повторяти отриманий матеріал.

Також, Повірений зобов’язується надавати методичні матеріали (статті в Інтернеті, цікаві дискусії на юридичних форумах) для вивчення і ознайомлення Довірителю, перш за все з тем, які має знати Довіритель для вирішення своїх юридичних завдань.

Не входить у цей Договір представництво в судах і правоохоронних та інших органах. Таке представництво оплачується у випадку необхідності, додатково.

 

2)    Дії, обумовлені цим Договором, виконувати виходячи з системного підходу та комплексного методу вирішення юридичних проблем, що описані у посібнику Кізіма І.В., «Юридичні технології та нестандартне використання процесуальних інститутів», 2010.

3)    Оплата за цим Договором становить 4000 (чотири тисячі) гривен/рік (курс готівковий ринковий долара 26.8), які сплачуються авансом. Прийняття оплати посвідчується розпискою на звороті примірника Договору для Довірителя.

 

Обов’язки і права сторін згідно Законодавства. Відповідальність Сторін згідно Законодавства.

Додаткові умови

8.  За необхідності у Довіреності що видаватиметься на підставі цього Договору, визначаються умови щодо права Повіреного передати виконання доручення іншій особі (заступникові) із за­значенням цієї особи; щодо встановлення виключного права Повіреного на вчинення від імені та за рахунок Довірителя всіх або частини юридичних дій, передбачених Договором; щодо строку дії такого доручення та (або) території, у межах якої є чинним виключне право Повіреного та інші умови, якщо цього вимагають особливості конкретного доручення.

 

Строк дії договору та інші умови

  1. Строк дії договору протягом календарного року, починаючи з дати підписання цього Договору.

10. Зміни до цього Договору можуть бути внесені за взаємною згодою Сторін, що оформляється додатковою угодою до цього Договору.

11. Правовідносини, що виникають у зв'язку з виконанням умов цього Договору й не врегульовані ним, регламентуються нор­мами чинного законодавства України.

12. Цей Договір складений у 2 (двох) примірниках, кожний з яких має однакову юридичну силу.

Місцезнаходження і реквізити Сторін

ДОВІРИТЕЛЬ

Кривцов В.Н.

Адреса _______________________

Тел.. _________________________

ПОВІРЕНИЙ

Кізіма Ігор Віталійович                                                ­­­­­­­­­­­­­               _____________

02090, м. Київ, вул. Празька, 3

Тел.. 096-545-40-33, Вайбер (095) 573-20-30

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×