Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %20 %034 %2017 %23:%Нояб

Державні виконавці як і деревяні поліціянти СНІДом не захворіють

Оцените материал
(1 Голосовать)

Пам’ятаєте анекдот, де стверджувалося, що дехто не захворіє на СНІД ніколи. А чому? Бо вони всім відомий гумовий контрацептив.

 

 20.11.2017 року я, магістр права, юрист Ігор Кізіма, представляючи свого клієнта, намагався зупинити протиправні дії ДВСніків Святошинського району. Якщо коротко, то суть конфлікту зводилася до того, що ймовірніше за хабарика начальнику Святошинського РВ ДВС в м. Києві потрібно було будь що, правдами і не правдами виконати рішення суду.

Закон чітко говорить, і люди, що стикалися з виконавчими діями та мої колеги беззаперечно мене підтримають – якщо є обставини, що роблять виконання рішення суду неможливим або ускладненим його виконання – це питання вирішується в суді. В нашому випадку таких обставин було навіть декілька. Однак, як я вже вказував, начальник чомусь поспішав виконувати рішення суду, навіть нехтуючи законом і на те, що ми звернулися в суд і суд призначив вже дату судового засідання по сріному питанню не зважав.

При цьому наряд поліції явно вів себе заангажовано, прийнявши сторону виконавця, хоча за законом мав бути безстороннім.

Недолуге рішення суду про вселення не мало конкретизації куди саме, в яку кімнату 3-кімнатного будинку потрібно вселити стягувача. З поміж інших, я звертав на цю обставину справи також увагу і державних виконавців безпосередньо під час «виконання» і раніше в судах, і скаргах.

Закінчилася справа тим, що вселили стягувача у прихожу де невстановлена 2-ванна і пральна машина і малася ще бути за планом кухонна плитка. Доступу до комунікацій немає. І далі виконавці не пішли. Бо далі кімнати, які є житлом (недоторканість житла) інших громадян, які ці кімнати винаймають за договором найму. Тут мені таки вдалося до них достукатися, бо піти далі, то вже був явнісенький кримінал з їх сторони.

От і все. Коли стягувач без підтримки держвиконавців і поліції почала намагатися проникнути до приватного житла (інших кімнат будинку) я викликав поліцію. І тут мене чекало здивування..

Незаангажований (тобто не отримавшись хабарика) і вмєняємий наряд поліції вислухав ситуацію, почитав недолуге рішення суду і резюмував: «Ну і суди в нас. Пишуть вселити в будинок. А куди саме?» Про адвоката-опонента промовчу із ввічливості, бо це його недоработка.

От і опинився стягувач у розбитого корита.. Як нахрапом не хотів заволодіти кімнатою – не вийшло. За моєю порадою наразі роздумують над процедурою мирного врегулювання конфлікту.


А я вкотре зрозумів – в нашій країні чинуші різного роду, прокурори, ДВСніки, поліціянти так офігелі від безкарності, що творять проізвол нічого вже не боячись. Та от не роблять вони при цьому добра нікому, ні тому у кого ці хабарі беруть, ні тим чиї права вони в результаті цього порушують.

І ще одне дуже образливо і примушує ніяковіти – сторони конфлікту побачавши скільки часу і коштів вони витрачають на суди, війни з ДВСніками, продажними прокурорами і ментами, прислуховуючись до моїх рекомендацій примиритися так як є ріднею, все ж досягнуть мирової угоди.


А ці правопорушники-корупціонери при владі так і залишаться безкарними.
І надалі народ України буде під їх гнітом. Адже у нас азіатський спосіб виробництва (азіатська суспільно-економічна формація). Коли чиновник (клас чиновників), замість рабовласника, знущається і обдирає бідняків-простолюдинів (клас безправних громадян).

 Ігор Кізіма,

магістр права, юрист

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×