Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%AM, %05 %490 %2017 %10:%Нояб

Аудіо-записи на телефон, психіатрична експертиза

Оцените материал
(1 Голосовать)
Прожили з дружиною 4 роки в офіційному шлюбі, все було начебто нормально, рік тому народилася дитина і дружина начебто зійшла з розуму - її все, в тому числі і дитина, дратує, істерично з матами кричить прямо біля дитини, підганяє дитини під свій режим і норми, свідомо заподіює біль дитині (просто щоб розплакався і швидко перестав _ікать_ - це взагалі якось безумно і жорстоко).
Критику сприймає неадекватно, скандалить і каже, що я її цим провокую. Скаржився дільничного педіатра - тільки прийшли перевірили, що дитина здорова.

Зараз розлучаємося з її ініціативи, дитині рік і 4 міс, я хочу забрати дитину до себе, мотивуючи її нездоровою психікою і шкодою для дитини.

Є аудіо-записи на телефон, що підтверджують все вищеперелічене, в запереченні на її позов попросив розглянути аудіо-записи і призначити судово-психіатричну експертизу. Дружина принесла якусь довідку від психіатра, що здорова.

Суддя диск не взяла і не для протоколу сказала, що
1) записи зроблені незаконно
2) потрібна розшифровка і експертиза.
Допоможіть порадою, бажано з реальними контактами, де можна зробити експертизу і скільки це буде коштувати.
Може бути якось інакше потрібно, наприклад з аудіо-записами до експерта-психіатра і він для суду напише направлення на очне обстеження.

Поділіться реальним досвідом, будь ласка.

Ігор Кізіма, юрист, магістр права: - То з вас суддя пожартувала. В таких випадках чоловік має право звернутися до суду про визнання дружини недієздатною. І вже в суді при розгляі цієї справи, просити призначення судово-психіатричну екпертизу
Прочитано 920 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×