Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %11 %851 %2018 %19:%Май

Якщо дружина не зовсім психічно здорова

Оцените материал
(1 Голосовать)
Загалом у мене така ситуація. Ми жили з дружиною десь 4 роки разом.
На її прохання ми переїхали до тещі, коли вона була вагітна 4 роки тому. Після цього переїхати жити кудись в окрему квартиру вона відмовлялася.


Рік тому у неї почало щось мінятися в поведінці. Вона стала дратівливою, часто почала лаятися зі мною. У нас є син, йому зараз 3.5 року. Я дуже люблю дитину, а вона ніби як до нього ставилася не так як я, може через це він почав тягнутися до мене більше.

Загалом, дитина почала завжди засипати зі мною, хотів щоб я йому розповідав щось перед сном.
В результаті її це почало дратувати, вона попросила мене переїхати в іншу кімнату, так як зіграла ревнощі того, що дитина мене любить більше її.

Мені дуже хотілося другого дитинку, і вона завагітніла другим, не дивлячись на всі тертя в
сім'ї, які я думав вирішуватися, як буде другий, і всім буде вистачати дітей.

Після цього їй знесло кришу.Тут ще більшу роль грала теща, яка підігрівала її почуття проти мене.

Перша дитина так і засинав у мене в кімнаті, а потім я його переносив в його ліжечко.
Це призвело до того, що вона почала лаятися з цього приводу навіть коли він вже дитина засинав,
а потім одного разу, коли я його укладав в ліжко, вона просто взяла і вдарила мене ногою, коли я ніс дитини в його ліжечко.

У цього приводу я з нею потім посварився, але заради дитини вирішив залишити все як є, і до того-ж вона була вагітна вже.

Потім через час, коли я заколисував дитину ввечері, вона зайшла, а почала лаятися зі мною, розбудила дитину, схопила мене за руку, і почала мене дряпати до крові. Типу щоб я залишив дитину. Дитина прокинувся, почав кричати. Загалом, прибігла теща, і вони обидві почали кричати на мене, якийсь я поганий, і не даю їй дитину.

І я знову це все пустив на самоплив, тому що вона була вагітна. І через якийсь час все повторилося, вона прибігла ввечері, і почав мене штовхати, вдарила дитину ногою.

Загалом, таке було не один раз, в результаті, одного разу одна зібрала всі мої речі і винесла їх на вулицю.

Що робити в даній ситуації?

Я розумію, що треба було викликати поліцію, і знімати побої, але я її все якось шкодував через її вагітності.

Судячи з її поведінки, у неї щось сталося з головою, і просто переживаю за дитину, і його здоров'я. Дитина зараз живе з нею і тещею, вона на нього я так зрозумів кричить, коли він не слухається. А тещі іноді б'є по попі. Ці речі я їм ніколи не дозволяв, коли жили разом.

- це не юридичне питання, це до психологів або до психіатрів потрібно звертатися за консультацією.
Юридично Ви нічого не зможете зробити або добитися, відверто кажучи, можете звичайно ініціювати позбавлення батьківських прав за фактом жорстокого поводження з дитиною або залучити мати до кримінальної або адміністративної відповідальності за тілесні ушкодження дитині і неналежне виховання дитини, але це тільки в тому випадку, якщо Ви візьмете дитини, у дитини будуть сліди побоїв, там синці, подряпини, і зверніться відразу в поліцію і візьмете напрямок на СМЕ (суд.мед.експертізу), яка зафіксує побої, і тоді вже буде розвиток зі итій і якийсь толк.
А враховуючи, що дитину Вам не дають, то це проблематично.

Може як варіант, я б порадила забрати зараз дитини, якщо він захоче з Вами бути як з татом. І терміново поміняти позовні вимоги, відмовитися від графіка спілкування і вимагати визначити місце проживання дитини з Вами, а матері дитини не віддавати. При цьому дитину потрібно буде по всіх лікарях поводити, там педіатр, невропатолог, і обов'язково взяти висновок психіатра і психолога, що дитині з Вами емоційно комфортно, а до мами негативне ставлення, там психологи знають, що писати, про тривожність, нервозність, страх і т.д ..

Інше питання, чи готові Ви від мами дитини забрати і самому його виховувати, і чи захоче так жити дитина.
Тоді і аліменти на дитину не платити.

З моєї точки зору, всі викладені Вами обставини не є підставою для відібрання дитини або позбавлення матері батьківських прав, і не свідчить про психіатричних відхиленнях, тим більше, що вона вагітна .... з того, що Ви написали, так це те, що вона ревнує дитину, та щодо Вас налаштована агресивно, що Ви її дратуйте, у жінок таке буває, коли чоловік дратує, правда не всі при цьому б'ються і з дому виганяють, але мабуть вона холерик. Вас теж можна дорікнути, що Ви не розвинули любов дитини до мами, і не пояснили, що мама хороша ... це вже сімейна психологія.
Знаєте, так поговорити, про все і ні про що, юридичного толку не буде, хоч підтримати Вас, хоч заперечувати, - марно.

Разом, нічого з дружиною не зробите, а з дитиною або забрати, чи ні, звертати уваги на тілесні ушкодження у дитини, і відразу звертатися в поліцію, робити СМЕ і до лікарів. Може як варіант ще помиритися з дружиною, тим більше у Вас вже двоє дітей буде.
Прочитано 960 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×