Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%AM, %12 %381 %2018 %08:%Сен

Як додати витрати на консультацію адвоката в поданий позов

Оцените материал
(1 Голосовать)
як додати витрати на консультацію адвоката в поданий позов (по ЦКУ). "Попередній розрахунок СУДОВИХ витрат" не подавали. Зараз виникла необхідність додаткового консультації адвоката перед суд. засіданням. чи можна перед або під час суд засідання подати заяву про компенсацію витрат на консультацію адвоката? якщо так, на яку ст. посилатися?
.... З ЮРИДИЧНОГО ФОРУМУ....

- А адвокату за що платити збираєтеся? Він вас не консультує? Офігєть, при живому адвоката на безкоштовному форумі консультуватися ...

- хочу звернутися до іншого адвоката. і попередньо хотілося б дізнатися чи зможу вартість його консультації додати з поданий позов.

- Думаєте, що "інший" адвокат цього не знає?

- Шановний топ-стартер, категорично рекомендую Вам враховувати, що все спілкування, яке відбувається по Вашій темі - це (не більше) НЕ юридична консультація в професійному юридичному сенсі, а звичайна "болталка". У цьому спілкуванні вільно можуть брати участь юристи, як професійно грамотні, так і абсолютно безграмотні, не юристи, як володіють якимось корисним досвідом і знаннями в області "практичної юриспруденції", так і відверті "автолюбителі" і шарлатани з лавки біля під'їзду, з потугою " зійти за розумного ". Так що, так би мовити, "не вір всякому". До речі, одним з ознак невігласів, "автолюбителів" і шарлатанів є "посилання", в тому числі і на тексти нормативних актів, без професійного коментаря або нічим не обгрунтовується голослівні твердження. При цьому "консультація" здійснюється навіть без єдиної спроби поставити хоч один професійний питання, що уточнює професіоналу, які об'єктивні, а не "розказані" обставини казусу. Ну-у ... певна увага варто звертати і на "репутацію" (кольорова смужка під "ніком" кожного користувача) того, хто бере участь в обговоренні.

Статусом юридичної консультації мають юридично вмотивовані і обґрунтовані взаємопов'язаними конкретними правовими нормами затвердження учасників зазначених адміністрацією форуму. Список цих осіб в правій частині сторінки під заголовком "Консультації". Тільки ці користувачі документально підтвердили адміністрації форуму свою професійну приналежність до юриспруденції і наявність власної професійної практики. І тільки ці користувачі здатні нести перед Вами, мінімум, моральну відповідальність за свої професійні думки.

Таким чином, незалежно від того, подобається Вам чиясь "юридична думка", або не подобатися - професійна якість думки залежить від професійної репутації (про рівень якої можна судити зі статусу учасника, і по його "історії з географією" на форумі) того, хто його висловлює. Так що, "фільтруйте базар", щоб потім не дивуватися.
Ну, а тепер по суті Вашої "теми". Як завжди - на підставі тієї інформації, яку Ви "розповіли", жоден пристойний професіонал пальцем в небо тикати не стане. На жаль, нічого значущого Ви не повідомили. Наприклад, чи є у Вас офіційний договір з "адвокатом", якого Ви збираєтеся "поміняти"? Про що цей договір? Про підготовку позову? Про представництво в суді? Про підготовку та представництві? Що Вами вже оплачено, на підставі якого переліку робіт і їх результату, який Ви підписали з "адвокатом"? Чому Ви вирішили поміняти "адвоката"? Який договір Ви маєте намір підписати з "іншим адвокатом"? Це навіть не мінімум уточнень, а навскидку.

Якщо не про Ваші конкретно-прикладні обставини, а про "ва-аще", то при зміні "адвоката" повісить відповідачу витрати і на "поганого адвоката", і на наступного "хорошого адвоката", м'яко кажучи, "губа не дурна". Хотіти (і навіть спробувати) - ніхто не заборонить. Імовірність позитивного результату для такої губи, грубо кажучи, "прагне до нуля". Ваше розчарування в адвокаті - за Ваш рахунок. Точно так же, як і будь-яке розчарування, отримане на "форумах".

"Диявол - в подробицях". Саме виходячи з необхідності для професійних суджень мати об'єктивну інформацію професійної якості (а не "розповідь"), я і цікавився Вашою оцінкою професійного рівня "наступного адвоката". А то, не дай Бог, трапиться який-небудь "цитрамон" ...
Прочитано 915 раз

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×