Вход/Регистрация

Юридические услуги. Представительство ваших интересов

Viber 096-545-40-33
Telegram 096-545-40-33, [email protected]


%PM, %30 %665 %2021 %14:%Июль

Если грамотно выстраивать защиту - требования по долгам за комуналку можно половинить

Оцените материал
(1 Голосовать)
С 2018 года я пытался начать диалог, конструктивный диалог с руководством ТЕЦ, но не получилоссь. Две бумаги, написаных мной аж в 2018 году, они проигнорили.
А теперь якобы обратились в суд за судебным приказом о взыскании с меня якобы задолженности..
Будучи юристом-технологом и родоначальником "Юридических технологий" (после меня как грибы после дождя пошли разные модефикации этой идеи в названиях фирм и т.п.) я выстроил в первую очередь для себя грамотную и не обременительную в юридических действиях систему защиты.
Кому интересны детали - пишите на вайбер/телеграм 096-54540-33

Дніпровський районний суд м. Києва

 ТОВ «ТЕЦ»

01101, м. Київ,

 

Кізіми Ігоря Віталійовича

02090, м. Київ, 

 

ЗАЯВА

про відмову у видачі судового наказу

 

Вчора, 29.07.2021 року, в поштовій скринці я отримав листа від  ТОВ «ТЕЦ» із заявою від 15.07.2021 року до Дніпровського районного суду м.Києва про видачу судового наказу.

Цим листом звертаю увагу суду, що:

1) між мною та ТОВ «ТЕЦ» існує спір по право. Декілька разів я звертався до них із заявами щодо вирішення спірних питань шляхом обговорення на особистому прийомі керівництва. Всі мої звернення було проігноровано;

2) між мною та ТОВ «ТЕЦ» не укладено письмового договору;

3) сама заява від 15.07.2021 року є необгрунтованою, в ній відсутні математичні розрахунки, а сума уявного “боргу” вигадана їх юристами та такою, що не відповідає вимогам ЦПК (Ст 163. відсутній 5) перелік доказів, якими заявник обґрунтовує обставини, на яких ґрунтуються його вимоги; 3. До заяви про видачу судового наказу не додано: 1) документ, що підтверджує сплату судового збору; 2) документ, що підтверджує повноваження представника, якщо заява підписана представником заявника; 3) копія договору, укладеного в письмовій (в тому числі електронній) формі, за яким пред’явлено вимоги про стягнення грошової заборгованості; 4) інші документи або їх копії, що підтверджують обставини, якими заявник обґрунтовує свої вимоги.

4)знаковим в цій справі є їх вимога щодо сплати за гарячу воду, якою я не користуюся з 2015 року ні влітку ні взимку. Однак ними цього не враховано. Квартира на двох співвласників. Співвласник іншої частини квартири користується гарячою водою сам і сам з 2015 року (наскільки відомо мені) сплачує за спожите. Тобто, якщо вони вникли в це питання, то побачили, що лічильник гарячої води на квартиру нашу один і по ньому немає боргу — платить інший співвласник Пейдерчук В.П.

Подібним чином вони підійшли й до вирішення інших спірних питань і з тією ж ретельністю і уважністю до заявлених ними вимог (брали все від “фонаря”, та притягували “за вуха”).

5) Щодо своїх вимог (через те, що не йшли на контакт і не реагували на численні мої звернення) вони втратили строк позовної давності. А тому я прошу її застосувати і при виришенні питання у наказному провадженні згідно п. 5 ч. 1 ст. 165 ЦПК України (з моменту виникнення права вимоги пройшов строк, який перевищує позовну давність, встановлену законом для такої вимоги, або пройшов строк, встановлений законом для пред’явлення позову в суд за такою вимогою;)

Згідно ч. 3 ст. 19 ЦПК України, наказне провадження призначене для розгляду справ за заявами про стягнення грошовихсум незначного розміру, щодо яких відсутній спір або про його наявність заявнику невідомо.

4) вимоги заявника і обставини, на яких вони ґрунтуються.

Суддя відмовляє у видачі судового наказу якщо  заява подана з порушеннями вимог статті 163 ЦПК України, 8) із поданої заяви не вбачається виникнення або порушення права грошової вимоги, за якою заявником подано заяву про видачу судового наказу;

Враховуючи вказане та керуючись ЦК України, ЦПК України

ПРОШУ: - відмовити у видачі судового наказу

                    

Додатки:

- копія заяви про видачу судового наказу — 1 арк.;

- копія звернення від 30.01.2018 року — 1 арк.

 

                                               30.07.2021                                           Кізіма Ігор Віталійович

Вход на сайт

Задайте вопрос юристу

Нажмите на изображение, чтобы его изменить

Задайте вопрос прямо сейчас и получите быстрый ответ.

Срочная юридическая консультация, экспресс-анализ дела - 300 - 900 грн.

Viber 096-545-40-33

Telegram 096-545-40-33

[email protected]

simpleForm2
×